BlackBerry® Curve™

BlackBerry Curve 9320

Diskuze ohledně řady BlackBerry® Curve™

Moderátoři: JPO, fido_cz, owes

Příspěvekod carmelo » pon 18. čer 2012 18:56:27

syncman: paráda O2, koukám že ho zařazují do své nabídky (i když cca před měsícem sem jim psal zda neuvažujou tento model zařadit do nabídky a odpověď zněla: NE :D ale co taky čekat že)...akorát cenu, že by měli stanovenou, tedy nevidím.. jen obligátní "Již brzy" :)
BlackBerry Curve 9320___OS 7.1.0.398___no BIS
Uživatelský avatar
carmelo
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte 15. kvě 2012 22:27:20

Příspěvekod Gngngn » stř 20. čer 2012 22:59:34

Tak nevim, jako novacek na ostruzine jsem z telefonu zatim rozpacity! Uchvatil me design a pohyb na trackapadu, struktura menu a po zvyknuti si prehlednost a rychlost! Displej je vcelku ok. Foťák plní svou základní fci, je rychlý, má dedikované tlačítko spouště atd. Vyborne radio s RDs, media, prehravac, 3,5 jack, klavesnice, led dioda, "blesk" fotaku...

Tel pouzivam bez 3g datoveho tarifu, pouze jako "hloupy telefon"! Zatim je vydrz 2 dny (bez wi fi, bluetooth, dat, bis, bes), pouze cca 10 sms+3-4 telefonaty. Nevim, zdali se to jeste zvedne, ale diky absenci 3gdat, push mejlu a ja nevim ceho jsem si sliboval jeste alespon den provozu navic:-/

Nemuzu najit odeslane zpravy (krom samozrejme konverzace):-)))

Nefunguje určování polohy. (nemel jsem trpelivost cekat tak dlouho)

Zatim pro me nepochopitelne problemy s pripojenim nekterych aplikaci pres wi-fi! Appstore nekdy funguje nekdy napise, zapnete si wi-fi (ta je pritom zapnuta- vetsinou pomaha restart)! Zivotne dulezita funkce to neni, ale mrzi me ta nahodilost, s jakou to funguje, zvlast po zkusenostech s pro blbce delaneho iOS...

Jinak asi doporucuji, za tu cenu dost muziky a libivy design!


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?nsggxz
Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 37
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

Příspěvekod lukas77 » čtv 21. čer 2012 8:41:51

9320 je taky moje první ostružina. Jsem taky spokojen, GPS mi funguje bez problémů. Chci se zeptat jakou aplikaci na restart používáš? :)

------------------------------------------------
Ještě jedna věc.
Netuší někdo kde by se dal koupi tento kryt na BB 9320? Viděl jsem ho již na vícero webech.

Obrázek
BB Curve 9320
Uživatelský avatar
lukas77
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 21
Registrován: ned 03. čer 2012 16:28:58

Příspěvekod krysak » čtv 21. čer 2012 10:16:14

Na restart je nejlepsi "aplikace" Alt - pravy Shift - Del :)
9790, 8707g , PlayBook / Vodafone BIS
Uživatelský avatar
krysak
BB Zkušený
BB Zkušený
 
Příspěvky: 284
Registrován: čtv 10. bře 2011 10:22:53

Příspěvekod Frki » čtv 21. čer 2012 10:48:34

Gngngn píše:Nefunguje určování polohy. (nemel jsem trpelivost cekat tak dlouho)


Máš určování polohy zaplé? Možnosti-Zařízení-Nastavení určení polohy.
Blackberry Q10/OS 10.1/BIS/PIN 2AF311AF
Uživatelský avatar
Frki
BB Nováček
BB Nováček
 
Příspěvky: 62
Registrován: úte 29. čer 2010 18:32:19

Příspěvekod Gngngn » pát 22. čer 2012 18:28:55

Jo, presne tenhle kryt by se mi taky libil, nejdriv sem se radoval, ze je v zakladnim baleni, ale ne:-/ (alza ho ma na fotce taky).

App na restart nemam, proste vyp/zap :-) ale klavesovou zkratku zkusim:)

Jojo, urcovani polohy samozrejme zap! Ale nemam Bis/bes, tedy nevim, kde se vlastne poloha ma urcit - mluvim ted u fce fotoaparatu. Jinak asi souradnice mi o vlastne ukaze, takze asi ok.

Sorry za tupost:)

Jen ta vydrz, vecer na nabijecce a druhy den odpoledne baterka na 5o% a to nejsem maniak zadnej, ni wifi, ni zub:-/ divnost:)


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?22zkva
Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 37
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

Příspěvekod Gngngn » pát 20. črc 2012 12:24:53

Prosím Vás,

Vím, že tu už otravuju dost dlouho, ale jak jsem se do telefonu zamiloval zároveň mě přivádí k šílenství!

Nemám BIS, vím, že o hodně přicházím, ale zkrátka nepotřebuji, nevyužiji!

Myslel jsem, že telefon bude plně funkční s WI-Fi!

Často čtu, že někdo na aktivní wifině nemůže rozběhat prohlížeč! Já naopak!

Domácí wi-fi, zabezpečená, uložená! Pokud se k ní s telefonem připojím - jediné, co funguje je prohlížeč!

BBworld, facebook, twiter, LogicMail, Googlemaps, RSS čtečka, zkrátka jakákoli aplikace, která je závislá na připojení nefunguje!!! Jediné, co pomáhá je restart telefonu - což je v roce 2012 záležitost natolik únavná a deprimijíci, že mám sto chutí telefon prodat a jít si koupit hloupou Nokii:-(( Prosím, mohou mi poradit anebo popsat Ti, co tento přístroj vlatní, jak jim telefon funguje a kamarádí se s wi-fi?

Nastavení mám prolezlé od shora dolů, datové služby zapnuté, přepínam 2g a 3g i s tím, že vím, že to má hovno vliv! Už fakt nevím, nevím:-(

Jsem z toho zoufalý!
Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 37
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

Příspěvekod polov » čtv 02. srp 2012 14:51:39

Mám stejný problém. Před dvěma dny jsem si u O2 pořídil 9320 (taky jsem si ji během návštěv a zkoušení v prodejně ten mobil "zamiloval"). Na aktivaci BIS čekám a zatím mám internet v mobilu. Díky bráchovi, který BB má déle a trochu tomu rozumí jsem si nastavil APN internet v advanced nastavení zařízení a začaly mi chodit aplikace vyžadující internet (whatsapp, opera mini...).
Když ale jedu vlakem, tak na konci cesty zjistím, že sice vestavěný prohlížeč jede, ale jakákoli aplikace používající internet říká, že není aktivní žádné spojení. Působí to na mě, jako by přesunem mezi BTS došlo k deaktivaci/spadnutí APN internet v mobilu a pomůže jen vytáhnout baterku a zastrčit, pak to zase funguje jak má.
Jinak je tam 7.1 svazek 1319 (7.1.0.398).
Uživatelský avatar
polov
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 02. srp 2012 14:44:00

Příspěvekod Gngngn » pát 03. srp 2012 0:03:04

Na vsech vyznamnejsich zahran. Forech mi bylo sdeleno: blackberry je jiny, aktivuj si BIS a budes mit po problemu! Rada jak stehno...

Alenekdo mi radil aktualizovat software, no! Na ofiko twitter podpore mi napsali : restartujte zarizeni! ***, kdyby netrvalo restart tak dlouho, je mi to asi jedno, ale takle?
Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 37
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

Příspěvekod mberdych » pát 03. srp 2012 6:47:35

BB bez BIS je proste k nicemu. Je to povinna soucast at se ti to libi nebo ne. Lamentovanim nad tim nic nezmenis.
Blackberry Z30
Uživatelský avatar
mberdych
BB Zkušený
BB Zkušený
 
Příspěvky: 239
Registrován: čtv 31. bře 2011 22:37:00

PředchozíDalší

Zpět na BlackBerry® Curve™

  • Zobrazit nové příspěvky
  • Vyhledat témata bez odpovědí
  • Kdo je online
  • Celkem je online 0 uživatelů :: 0 registrovaných, 0 skrytých a 0 návštěvníků (Tato data jsou založena na uživatelích, kteří byli aktivní za posledních 5 minut)
  • Nejvíce zde současně bylo přítomno 80 uživatelů dne čtv 18. črc 2013 19:01:48
  • Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků