BlackBerry Curve 9320
Diskuze ohledně řady BlackBerry® Curve™

Příspěvků: 94   •   Stránka 4 z 5   •   1, 2, 3, 4, 5
Uživatelský avatar
carmelo
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte 15. kvě 2012 22:27:20

Re: BlackBerry Curve 9320

od carmelo » pon 18. čer 2012 18:56:27

syncman: paráda O2, koukám že ho zařazují do své nabídky (i když cca před měsícem sem jim psal zda neuvažujou tento model zařadit do nabídky a odpověď zněla: NE :D ale co taky čekat že)...akorát cenu, že by měli stanovenou, tedy nevidím.. jen obligátní "Již brzy" :)
BlackBerry Curve 9320___OS 7.1.0.398___no BIS

Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

BlackBerry Curve 9320

od Gngngn » stř 20. čer 2012 22:59:34

Tak nevim, jako novacek na ostruzine jsem z telefonu zatim rozpacity! Uchvatil me design a pohyb na trackapadu, struktura menu a po zvyknuti si prehlednost a rychlost! Displej je vcelku ok. Foťák plní svou základní fci, je rychlý, má dedikované tlačítko spouště atd. Vyborne radio s RDs, media, prehravac, 3,5 jack, klavesnice, led dioda, "blesk" fotaku...

Tel pouzivam bez 3g datoveho tarifu, pouze jako "hloupy telefon"! Zatim je vydrz 2 dny (bez wi fi, bluetooth, dat, bis, bes), pouze cca 10 sms+3-4 telefonaty. Nevim, zdali se to jeste zvedne, ale diky absenci 3gdat, push mejlu a ja nevim ceho jsem si sliboval jeste alespon den provozu navic:-/

Nemuzu najit odeslane zpravy (krom samozrejme konverzace):-)))

Nefunguje určování polohy. (nemel jsem trpelivost cekat tak dlouho)

Zatim pro me nepochopitelne problemy s pripojenim nekterych aplikaci pres wi-fi! Appstore nekdy funguje nekdy napise, zapnete si wi-fi (ta je pritom zapnuta- vetsinou pomaha restart)! Zivotne dulezita funkce to neni, ale mrzi me ta nahodilost, s jakou to funguje, zvlast po zkusenostech s pro blbce delaneho iOS...

Jinak asi doporucuji, za tu cenu dost muziky a libivy design!


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?nsggxz

Uživatelský avatar
lukas77
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 21
Registrován: ned 03. čer 2012 16:28:58

Re: BlackBerry Curve 9320

od lukas77 » čtv 21. čer 2012 8:41:51

9320 je taky moje první ostružina. Jsem taky spokojen, GPS mi funguje bez problémů. Chci se zeptat jakou aplikaci na restart používáš? :)

------------------------------------------------
Ještě jedna věc.
Netuší někdo kde by se dal koupi tento kryt na BB 9320? Viděl jsem ho již na vícero webech.

Obrázek
BB Curve 9320

Uživatelský avatar
krysak
BB Zkušený
BB Zkušený
 
Příspěvky: 283
Registrován: čtv 10. bře 2011 10:22:53

Re: BlackBerry Curve 9320

od krysak » čtv 21. čer 2012 10:16:14

Na restart je nejlepsi "aplikace" Alt - pravy Shift - Del :)
9790, 8707g , PlayBook / Vodafone BIS

Uživatelský avatar
Frki
BB Nováček
BB Nováček
 
Příspěvky: 60
Registrován: úte 29. čer 2010 18:32:19

Re: BlackBerry Curve 9320

od Frki » čtv 21. čer 2012 10:48:34

Gngngn píše:Nefunguje určování polohy. (nemel jsem trpelivost cekat tak dlouho)


Máš určování polohy zaplé? Možnosti-Zařízení-Nastavení určení polohy.
Blackberry Q10/OS 10.1/BIS/PIN 2AF311AF

Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

BlackBerry Curve 9320

od Gngngn » pát 22. čer 2012 18:28:55

Jo, presne tenhle kryt by se mi taky libil, nejdriv sem se radoval, ze je v zakladnim baleni, ale ne:-/ (alza ho ma na fotce taky).

App na restart nemam, proste vyp/zap :-) ale klavesovou zkratku zkusim:)

Jojo, urcovani polohy samozrejme zap! Ale nemam Bis/bes, tedy nevim, kde se vlastne poloha ma urcit - mluvim ted u fce fotoaparatu. Jinak asi souradnice mi o vlastne ukaze, takze asi ok.

Sorry za tupost:)

Jen ta vydrz, vecer na nabijecce a druhy den odpoledne baterka na 5o% a to nejsem maniak zadnej, ni wifi, ni zub:-/ divnost:)


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?22zkva

Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

BlackBerry Curve 9320

od Gngngn » pát 20. črc 2012 12:24:53

Prosím Vás,

Vím, že tu už otravuju dost dlouho, ale jak jsem se do telefonu zamiloval zároveň mě přivádí k šílenství!

Nemám BIS, vím, že o hodně přicházím, ale zkrátka nepotřebuji, nevyužiji!

Myslel jsem, že telefon bude plně funkční s WI-Fi!

Často čtu, že někdo na aktivní wifině nemůže rozběhat prohlížeč! Já naopak!

Domácí wi-fi, zabezpečená, uložená! Pokud se k ní s telefonem připojím - jediné, co funguje je prohlížeč!

BBworld, facebook, twiter, LogicMail, Googlemaps, RSS čtečka, zkrátka jakákoli aplikace, která je závislá na připojení nefunguje!!! Jediné, co pomáhá je restart telefonu - což je v roce 2012 záležitost natolik únavná a deprimijíci, že mám sto chutí telefon prodat a jít si koupit hloupou Nokii:-(( Prosím, mohou mi poradit anebo popsat Ti, co tento přístroj vlatní, jak jim telefon funguje a kamarádí se s wi-fi?

Nastavení mám prolezlé od shora dolů, datové služby zapnuté, přepínam 2g a 3g i s tím, že vím, že to má hovno vliv! Už fakt nevím, nevím:-(

Jsem z toho zoufalý!

Uživatelský avatar
polov
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 02. srp 2012 14:44:00

Re: BlackBerry Curve 9320

od polov » čtv 02. srp 2012 14:51:39

Mám stejný problém. Před dvěma dny jsem si u O2 pořídil 9320 (taky jsem si ji během návštěv a zkoušení v prodejně ten mobil "zamiloval"). Na aktivaci BIS čekám a zatím mám internet v mobilu. Díky bráchovi, který BB má déle a trochu tomu rozumí jsem si nastavil APN internet v advanced nastavení zařízení a začaly mi chodit aplikace vyžadující internet (whatsapp, opera mini...).
Když ale jedu vlakem, tak na konci cesty zjistím, že sice vestavěný prohlížeč jede, ale jakákoli aplikace používající internet říká, že není aktivní žádné spojení. Působí to na mě, jako by přesunem mezi BTS došlo k deaktivaci/spadnutí APN internet v mobilu a pomůže jen vytáhnout baterku a zastrčit, pak to zase funguje jak má.
Jinak je tam 7.1 svazek 1319 (7.1.0.398).

Uživatelský avatar
Gngngn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon 11. čer 2012 19:24:32

BlackBerry Curve 9320

od Gngngn » pát 03. srp 2012 0:03:04

Na vsech vyznamnejsich zahran. Forech mi bylo sdeleno: blackberry je jiny, aktivuj si BIS a budes mit po problemu! Rada jak stehno...

Alenekdo mi radil aktualizovat software, no! Na ofiko twitter podpore mi napsali : restartujte zarizeni! ***, kdyby netrvalo restart tak dlouho, je mi to asi jedno, ale takle?

Uživatelský avatar
mberdych
BB Zkušený
BB Zkušený
 
Příspěvky: 323
Registrován: čtv 31. bře 2011 22:37:00

BlackBerry Curve 9320

od mberdych » pát 03. srp 2012 6:47:35

BB bez BIS je proste k nicemu. Je to povinna soucast at se ti to libi nebo ne. Lamentovanim nad tim nic nezmenis.
Blackberry Z30

Uživatelský avatar
LiborPol
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon 02. dub 2012 12:32:14

Re: BlackBerry Curve 9320

od LiborPol » pát 03. srp 2012 13:57:53

JE tu někdo kdo vlastnil Blackberry 9700 a ted přešel na 9320? Uavžuji o koupi, ale pořád nějak váhám... abych si nepohoršil, díky za postřehy :)

Uživatelský avatar
owes
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 666
Registrován: čtv 29. črc 2010 20:00:40
Bydliště: Olomouc

Re: BlackBerry Curve 9320

od owes » pát 03. srp 2012 23:05:11

9320 je horsi pouze rozlisenim displeje (320x240), jinak HW je u 9320 lepsi a samozrejme OS 7.1. Mozna by ti delala problem klavesnice s mezerami ale je to jen o zvyku ;-) Pokud by ti nevadil ten displej tak podle me by sis jen polepsil ;-)
| BlackBerry Q10 | OS 10.3.0.1052 | PIN: 2AEF4B00 | owes89@gmail.com |
| BBM Channel - Tipy na aplikace a hry pro BlackBerry 10 - C002F50B7 |
| BBM Channel - Owes BlackBerry kanál - C003AA502 |

Uživatelský avatar
polov
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 02. srp 2012 14:44:00

Re: BlackBerry Curve 9320

od polov » pon 06. srp 2012 20:52:40

Chvíli O2 trvalo, než zapli BIS, a tak můžu napsat:
- určování polohy podle GPS bez BIS nefungovalo
- internet jsem musel zapnout v nastavení tak, že jsem ručně vyplnil APN internet
- aplikace stáhnuté přes appworld mi fungovaly patrně jen při připojení k wifi, bez wifi fugovaly jen ručně nainstalované
- co mě štvalo tak vestavěný prohlížeč - měl internet i po 100km jízdě vlakem, aplikace byly bez připojení netu, pomohl jen restart telefonu
Po zapnutí BIS začalo fugovat určování polohy podle GPS, internet mají apky pořád, maily fungují skvěle - už jen kvůli tomu je BIS fajn (nemluvě o "nepřítomnosti" FUP u BIS tarifu), mapy nejsou tak špatné, jen se pomalu překreslují - ale na orientaci do města stačí, do auta jedině tomtom apod.
Trochu zamrzí relativně malá paměť pro aplikace, která je tuším cca 70 MB, smazat aplikace dodané s telefonem jsem si ještě netroufnul :)
Jinak telefon je hezky rychlý, děsná je jen instalace/odinstalace aplikace - trvá to snad věčnost, skoro jako start mobilu. Jelikož je to moje první bb, tak nechci vidět, jak to na starších trvá ještě déle...
Tak zatím tak.

Uživatelský avatar
Frki
BB Nováček
BB Nováček
 
Příspěvky: 60
Registrován: úte 29. čer 2010 18:32:19

Re: BlackBerry Curve 9320

od Frki » úte 07. srp 2012 13:31:03

polov: Ale u BB bys neměl vyplňovat APN Internet, to je normální internet v mobilu od operátora a je možné, že ti to bude účtované navíc a možná proto ti nejedou internetové služby. BlackBerry jede přes APN BlackBerry.... přišla ti zpráva, že byl hand-held registrován do sítě?
Blackberry Q10/OS 10.1/BIS/PIN 2AF311AF

Uživatelský avatar
juthetruth
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 06. říj 2012 13:47:12

Re: BlackBerry Curve 9320

od juthetruth » sob 06. říj 2012 13:57:34

Curve 9320 jsem zakoupil cca týden zpět u VF, jsem z něj nadšený, na klávesnici jsem si zvykl celkem rychle, systém mi zatím také vyhovuje, měl jsem obavy, že po přechodu z Androidu nebudu moci používat většinu svých oblíbených aplikací. Ale velká část app, co jsem používal dříve je dostupná i pro BB, za což jsem rád. Problém mám zatím jediný, a to jak šíleně rychle se mi vybíjí baterie, po většinu dne mám vypnutou wifi i BT, upozornění i automatické načítání příspěvku jak z Twitteru, tak z FB mám vypnuté, to samé i u počasí. Telefon však nabiji a i když mi leží na stole, tak po hodině má baterie hodnotu okolo 90%. Nějaká rada? Připomínám, že jde o moje první BB, takže jsem v systému začátečník. Díky za odpovědi =)
Blackberry Curve 9320
BBM: 2A80D304

Uživatelský avatar
owes
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 666
Registrován: čtv 29. črc 2010 20:00:40
Bydliště: Olomouc

Re: BlackBerry Curve 9320

od owes » ned 07. říj 2012 13:43:56

A nějaký rady z tohohle témata si nezkoušel? Zkus to projít, popřípadě se podívat do jiných sekcích (myslím různá zařízení) jak na ostatních šetřit baterku. Základem ale nejspíš bude upgrade OS pokud si to ještě neudělal.
| BlackBerry Q10 | OS 10.3.0.1052 | PIN: 2AEF4B00 | owes89@gmail.com |
| BBM Channel - Tipy na aplikace a hry pro BlackBerry 10 - C002F50B7 |
| BBM Channel - Owes BlackBerry kanál - C003AA502 |

Uživatelský avatar
00kubajs00
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. říj 2012 8:51:35

Re: BlackBerry Curve 9320

od 00kubajs00 » úte 09. říj 2012 21:57:06

Ahoj vsem, potrebuji poradit, zda nekdo mate zkusenosti s internotovym radiem, ktere funguje i s BIS, kde budou ceska radia. Predem dekuji.

Uživatelský avatar
klimosj
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 11
Registrován: pon 16. led 2012 19:07:51

Re: BlackBerry Curve 9320

od klimosj » stř 10. říj 2012 17:19:56

Ahoj, od výpadku služeb blackberry mám aplikaci nobex (byla to jedna z aplikací zdarma) a českých stejně jako zahraničních stanic je tam nepřeberně. Zkoušel jsem ji i na edge a jelo to bez sekání, takže si myslím, že by ti mohla vyhovovat, i když teď už je asi placená...
Blackberry Bold 9700
PIN: 221D5032

Uživatelský avatar
00kubajs00
BB Registrovaný
BB Registrovaný
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. říj 2012 8:51:35

Re: BlackBerry Curve 9320

od 00kubajs00 » stř 10. říj 2012 18:25:01

Bohuzel Nobex free, nepodporuje prehravani pres BIS :(, a premium verze je za 10 dolaru :(...

Uživatelský avatar
abah
BB Zkušený
BB Zkušený
 
Příspěvky: 252
Registrován: stř 13. čer 2012 21:02:46

Re: BlackBerry Curve 9320

od abah » čtv 11. říj 2012 8:15:38

Zkoušel jsi TuneIn?

  Předchozí   Další
Příspěvků: 94   •   Stránka 4 z 5   •   1, 2, 3, 4, 5

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

Právě je pát 24. říj 2014 10:25:55