Vypadek signalu BB Z30 a Z10

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » sob 15. bře 2014 21:19:19

Chci se zeptat jestli s tim nemate nekdo zkusenost, mame doma Z30 a Z10 oba telefony se SIM T-mobile, OS 10.2.1.2102, oba ofiku aktualuzovany, obcas se stane ze telefony uplne strati signal, misto sily signalu je cerveny vykricnik u sluchatka a pod touto ikonou je "Pouze tisnova volaní", nic jinyho nepomuze nez udelat restart telefonu, nestava se to pravidelne, ale tak nejak 2-3x do tydne, zarazi me ze to delaji oba telefony. Nevite nekdo jak tenhle problem odstranit?
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
overgrounder
BB Nováček
BB Nováček
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 28. lis 2013 21:31:14
Typ mobilního telefonu: BB Z30

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od overgrounder » ned 16. bře 2014 10:10:05

Neuvadis, jestli to delaji oba telefony zaroven, jestli se u toho vypadku nachazeji vedle sebe, jestli se todeje doma nebo kdekoli jinde. Vypadky u moji z30 stale jsou take,ale dramaticky to s updaty kleslo. Deje se to jak kdy a cetnost tohoto jevu klesla pod moji rozlisovaci schopnost,takze to neresim.
BlackBerry Passport
PIN: 2BE347D4

Uživatelský avatar
DJandree
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: ned 16. bře 2014 10:14:13
Typ mobilního telefonu: Q10

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od DJandree » ned 16. bře 2014 10:28:07

Ja mam podobny problem na Q10 a tiez mam T-debile (ajked SK), a deje sa to odkedy som updatol na 2102. Pred tym boli drobne vypadky, ale maximalne len z 3G na edge. Teraz je to na Emergeny calls only a to je celkom vazne, kedze potrebujem byt online hlavne v GSM sieti. A stava sa mi to hlavne doma, kde je bezne H+ signal. Po restarte znova vsetko fici, ale vsetci vieme, kolko trva restart OS 10...

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » ned 16. bře 2014 13:06:10

Tak deje se to u obou a nezavisle na sobe, neznamena to ze by selhali oba najednou, a neni to i vazany na miste, kde ten telefon je, na Z30 se to zacalo projevovat az pri posledni updatu, Z10 to delala i pred updatem
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
ga100n
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 69
Registrován: čtv 23. čer 2011 14:33:24
Typ mobilního telefonu: iPhone 5S a PlayBook

od ga100n » ned 16. bře 2014 19:09:10

Pokud máte 3g only, může to byt problém. Každopádně, me měnili u Z10 desku, mel jsem podobný problem

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » ned 16. bře 2014 20:45:16

Nevim ale ze by odesla najednou deska na obouch telefonech mi pripada nepravdepodobny, 3G zaply 4G vyply
Otazkou je jestli to nedela tuta aktualizace 2102.
Naposledy upravil(a) petrmizera dne ned 16. bře 2014 20:50:04, celkem upraveno 1 x.
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
ga100n
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 69
Registrován: čtv 23. čer 2011 14:33:24
Typ mobilního telefonu: iPhone 5S a PlayBook

od ga100n » ned 16. bře 2014 20:49:42

3g nemá po republice 100% pokryti. Doporučuji 2g&3g soucasne

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » ned 16. bře 2014 20:53:18

Samozrejme takhle to mame nastaveny, ale ono ty vypne i gsm proste strati to signal uplne
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
fliam
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 71
Registrován: úte 06. zář 2011 23:19:13
Typ mobilního telefonu: Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od fliam » úte 18. bře 2014 22:45:22

Zadny problem nemam.Reklamoval bych telefon.A Tmobile je znami tim, ze mu to preskakuje z 3g na 2g, ikdyz je 3g signal dobry.Delal mi to iphone i 3g modem do notebooku.
PP

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » stř 19. bře 2014 0:42:32

Tady nejde jen o data, ale o komplet signal. :(
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
Trutnovacek
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 27
Registrován: pát 21. úno 2014 23:19:20
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Z10 - 1
Bydliště: Trutnov

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od Trutnovacek » stř 19. bře 2014 7:29:08

Z10 - STS-1- verze OS....537, - český T-Mobile : výpadky signálu nepozoruju. Dokonce má signál i tam, kde ho můj předchozí telefon spolehlivě ztratil. Z10 signál má v tomto místě tak o 75% spolehlivěji
EDIT : jak jste na tom se sílou signálu? S popisovaným jevem se setkávám právě v tom jednom místě
BlackBerry Z10 - 1 PIN:2B8EAAEB

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od petrmizera » stř 19. bře 2014 14:57:38

Signal je skoro plnej, ale spis si myslim ze to dela posledni aktualizace BB10, protoze pred tim to nedelalo, alespon si myslim
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
zeitgeist
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: stř 09. lis 2016 22:19:00
Typ mobilního telefonu: blackberry passport

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od zeitgeist » stř 09. lis 2016 22:22:55

dobry den..mam problem so signalom..telefon bol aj v srvise,aj vymenili za novy a stale nejde..

Uživatelský avatar
maggic
BB Expert
BB Expert
Příspěvky: 485
Registrován: pát 29. srp 2014 19:34:48
Typ mobilního telefonu: Z30

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od maggic » čtv 10. lis 2016 0:37:40

U mě pomohla výměna microSIM za nanoSIM na BB Z30

Uživatelský avatar
ottoj
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: sob 12. lis 2016 5:04:27
Typ mobilního telefonu: 213
Bydliště: Prague

Re: Vypadek signalu BB Z30 a Z10

od ottoj » sob 12. lis 2016 5:13:27

to se děje jak samostatně???

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

Právě je čtv 25. dub 2019 6:05:53