Nelze vypnout zámek přístroje
Diskuze ohledně řady BlackBerrzy® Torch™.

Uživatelský avatar
SrnecVrnec
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: pát 13. pro 2013 23:18:29
Typ mobilního telefonu: BB Torch 9800

Nelze vypnout zámek přístroje

od SrnecVrnec » pát 13. pro 2013 23:30:08

Prosím radu, jak by šel vypnout zámek přístroje ( zámek hesla), telefon dříve sloužil jako služební/firemní, takže tam bude pravděpodobně nějaké firemní nastavení - nyní se telefon zamkne po 30 minutách, možnost vypnutí není k dispozici (možnost zaškrtnutí u Aktivovat není možné odškrtnout). Nějaký program/aplikace, kde stáhnout, jak to nastavit? Předem díky za info, jsem na tohle trochu tele, tak snad se najde nějaký obětavec co mi to popíše jako úplnýmu blbovi, díky ;)

Uživatelský avatar
peter34
BB Maniak
BB Maniak
Příspěvky: 700
Registrován: ned 13. lis 2011 18:20:44
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od peter34 » sob 14. pro 2013 14:40:39

Použi BBSAK na zmazanie IT Policy, ako na to je v sekcii Návody na úvodnej strane.
BlackBerry Classic BlackBerry KeyOne

Uživatelský avatar
SrnecVrnec
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: pát 13. pro 2013 23:18:29
Typ mobilního telefonu: BB Torch 9800

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od SrnecVrnec » úte 17. pro 2013 10:34:51

Při spuštění to bohužel chce heslo, které neznám :( chce to jiné heslo, než které zadávám při odemykání přístroje...

Uživatelský avatar
peter34
BB Maniak
BB Maniak
Příspěvky: 700
Registrován: ned 13. lis 2011 18:20:44
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od peter34 » úte 17. pro 2013 13:48:17

Tak si nejako zisti od firmy to pôvodné heslo, inak neviem...
BlackBerry Classic BlackBerry KeyOne

Uživatelský avatar
Hope
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: stř 07. kvě 2014 10:22:55
Typ mobilního telefonu: Blackberry 9780

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od Hope » stř 07. kvě 2014 10:37:55

Ahoj,
mám úplně stejný problém:
- firemní telefon
- zámek přístroje nelze vypnout (nejde odškrtnout)
- BBSAK hlasi po pokusu o Connect - No device connected, heslo do BBSAK zadavam stejny jako mam v BB

Pomůže hard reset? Pokud ano, jak se dělá?:)
Pak mám problém i s netem, nemůžu se připojit, mám datový tarif od Vodafone kde mi sdělili že by to mělo běžet i bez toho jejich speciálního pro BB jenom že je třeba to tam nastavit, ale neví jak:)
Takže kdyby se našel nějaký nadšenec co ví, tak uvítám rady...

Uživatelský avatar
mberdych
BB Expert
BB Expert
Příspěvky: 551
Registrován: čtv 31. bře 2011 22:37:00
Typ mobilního telefonu: Blackberry Z30

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od mberdych » stř 07. kvě 2014 11:28:54

Tady je reseni:

http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc ... HelperImpl

Pro tebe realne jen tohle:

http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc ... HelperImpl

Pouzit Blackberry Desktop a factory reset. Kdysi jsem to delal.

MB
Blackberry Z30

Uživatelský avatar
WhiteRabbit
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 805
Registrován: pon 14. čer 2010 12:11:10
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Z30
Bydliště: Poděbrady, Praha

Re: Nelze vypnout zámek přístroje

od WhiteRabbit » stř 07. kvě 2014 12:08:18

@Hope: nejprve k Vodafone. Jelikož mají BIS k datovému tarifu zdarma, tak je hloupost si ho neaktivovat. Bez BIS prostě starší BlackBerry provozovat nejde ať si operátor tvrdí co chce.

Co se týče BBSAK, tak podle mě zadáváš špatně heslo. Ujisti se, jestli v telefonu zadáváš heslo číselné nebo na písmenkách. Často si uživatelé neuvědomují, že při zadávání hesla se standardně píšou písmenka a pro číslice je potřeba mačkat "Alt". Pokud máš tedy heslo "1234", tak zkus do počítače místo toho napsat obdobu na písmenech, tedy "wers".
Obrázek
BlackBerry is a lifestyle... | BlackBerry Z30 | 10.3 | info@blackberryczech.cz

Obrázek

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

Právě je úte 11. pro 2018 2:23:14