NAVFREE gps navigacia
Aplikace pro všechny typy BlackBerry® volně ke stažení.

Uživatelský avatar
peteriq22
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 39
Registrován: pát 18. črc 2014 8:29:05
Typ mobilního telefonu: BB Z 10 LTE

NAVFREE gps navigacia

od peteriq22 » čtv 14. srp 2014 12:51:24

dobry den.mam stiahnutu navfree navigaciu.celkom spokojny len potrebujem poradit.
1.da sa stiahnut aj viac štatov?teraz mam napriklad iba SVK a chcel by som ist napriklad do spanielska.proste cez viac statov.ako sa to da ???
2.ked dam presnu adresu -obec a cislo domu nie vzdy to najde.kde robim chybu?
3-su aj ine free offline gps pre BB z10?
dakujem.

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: NAVFREE gps navigacia

od kryspinmotyczka » čtv 14. srp 2014 14:34:54

1) da. tukni na kolecko s carkama -> Upgrades -> vyber si mapy / jazyky
2) NavFree je offline, ale vyhledavani nekterych veci (info proc bylo na strankach vyrobce http://www.navmii.com, ale ted uz maji jen uvodni stranku.. :/ )
3) Jsou, napriklad Navitel - naprosto skvela navigace, ale je placena. CZ/SK cca 400 Kc, cela Evropa neco malo pres 1000 CZK (pro vyzkouseni zdarma na 30 dni FULL verze - stahnes v BBW)
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
peteriq22
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 39
Registrován: pát 18. črc 2014 8:29:05
Typ mobilního telefonu: BB Z 10 LTE

Re: NAVFREE gps navigacia

od peteriq22 » pát 15. srp 2014 16:13:52

dakujem za pomoc.stiahol som uz viac statov a vyzera to v celku dobre.musim to uz len vyskusat aj v zahranici.len mam pocit ze niejako nejde HLAS - hlasove navigovanie .neviem??robi to aj niekomu inemu alebo som zase nieco prehladol v nastaveniach?
a to ze nie vzdy najde presnu ulicu s cislom to mi az tak nevadi -ale ulicu najde vzdy :D ved je to free app a celkom dobra :D

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: NAVFREE gps navigacia

od kryspinmotyczka » pát 15. srp 2014 22:33:34

hlas si stahni stejne jako mapy... a pak odinstaluj ty co nepotrebujes... taky si pak zmen v nastaveni vychozi hlas... me navfree funguje dobre... pouzivam ji v kombinaci s and. navigonem... ale vic se snazim pouzivat navfree... prece jen je to BB native app.... ;)
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
abah
BB Maniak
BB Maniak
Příspěvky: 647
Registrován: stř 13. čer 2012 21:02:46
Typ mobilního telefonu: Blackberry classic

Re: NAVFREE gps navigacia

od abah » pon 18. srp 2014 21:44:20

nekdy je potreba vypnout a zapnout,aby se hlas zmenil.

Odesláno z mého Q5 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
elgner
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: pon 25. kvě 2015 19:54:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Q10

Re: NAVFREE gps navigacia

od elgner » pon 01. čer 2015 8:48:45

Dobrý den,
aplikaci jsem nainstaloval, ale nedaří se mi do ní dostat mapy. I když jsem přes wifi připojený k netu, hlásí to, že mám zkontrolovat připojení. V diskuzích jsem našel, že to je dost obvyklý problém. Co s tím?

Uživatelský avatar
davidfoltyn
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 847
Registrován: sob 07. led 2012 13:23:54
Typ mobilního telefonu: Passport
Bydliště: Brno

Re: NAVFREE gps navigacia

od davidfoltyn » pon 01. čer 2015 10:23:46

elgner píše:Dobrý den,
aplikaci jsem nainstaloval, ale nedaří se mi do ní dostat mapy. I když jsem přes wifi připojený k netu, hlásí to, že mám zkontrolovat připojení. V diskuzích jsem našel, že to je dost obvyklý problém. Co s tím?

Bohužel oprava není k dispozici. Mám stejný problém, při pokusu stáhnout mapu.
Možná ještě vyzkoušet jinou WiFi sit.

Uživatelský avatar
elgner
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 2
Registrován: pon 25. kvě 2015 19:54:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Q10

Re: NAVFREE gps navigacia

od elgner » pon 01. čer 2015 15:52:48

davidfoltyn píše:
elgner píše:Dobrý den,
aplikaci jsem nainstaloval, ale nedaří se mi do ní dostat mapy. I když jsem přes wifi připojený k netu, hlásí to, že mám zkontrolovat připojení. V diskuzích jsem našel, že to je dost obvyklý problém. Co s tím?

Bohužel oprava není k dispozici. Mám stejný problém, při pokusu stáhnout mapu.
Možná ještě vyzkoušet jinou WiFi sit.


Děkuji za odpověď, budu zkoušet!

Uživatelský avatar
middex
BB Pokročilý
BB Pokročilý
Příspěvky: 395
Registrován: sob 22. bře 2014 14:48:35
Typ mobilního telefonu: Q5
Bydliště: Wallachian Kingdom

Re: NAVFREE gps navigacia

od middex » pon 01. čer 2015 20:15:29

Zřejmě jen dočasný problém na serveru. Momentálně zase vše funguje ok.
BlackBerry Q5

Uživatelský avatar
davidfoltyn
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 847
Registrován: sob 07. led 2012 13:23:54
Typ mobilního telefonu: Passport
Bydliště: Brno

od davidfoltyn » pon 01. čer 2015 20:20:02

Potvrzuji, vše funguje jak má. Mapa stazena.

Uživatelský avatar
zajic
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pát 05. čer 2015 19:43:55
Typ mobilního telefonu: BB Classic

Re: NAVFREE gps navigacia

od zajic » stř 10. čer 2015 12:14:51

ahoj dva dny mi navfree píše "check your internet connection" a nestahuje mapy...wifi a cse okolo je v pořádku..nechápu..Ivo

Uživatelský avatar
zikactc
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: stř 31. srp 2016 20:42:02
Typ mobilního telefonu: Blackberry Z10

Re: NAVFREE gps navigacia

od zikactc » stř 31. srp 2016 20:46:17

Ahoj všichni,

prosil bych o radu - blackberry mám teď nově a je to super, akorát mám problém s navfree.. Když zadám cíl cesty a zvolím navigovat, napíše mi to - Unable to navigate as there is no carriageway near to current GPS position. Když zadám aktuální pozici, jsem podle navigace někde v Atlantiku poblíž Afriky :-D Hledal jsem na fórech, ale nepochodil jsem. Víte někdo, co s tím?

Děkuju předem :-)

Uživatelský avatar
Palaricek
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 8
Registrován: pon 24. bře 2014 12:35:42
Typ mobilního telefonu: Z10

Re: NAVFREE gps navigacia

od Palaricek » čtv 01. zář 2016 7:39:49

Nastavení systému, Služby určení polohy, Moje místa a dále vypsat nejlépe adresu pobytu. Pokud není zadána domovská adresa, telefon si bere automaticky souřadnice GPS 0 a 0 což je někde v atlantiku.

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 55
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: NAVFREE gps navigacia

od Dominik15 » úte 04. říj 2016 12:08:17

Zdar lidi nevíte jak u této navigace nějak upřednostnit dálnice ? Ať totiž zadám jakoukoli trasu furt mě vede přes různé prdele nebo okrsky ale trasy přes dálnici nechce vyhledat. Jasně že sem možnosti vyhýbat se dálnicím nechal vypnutou.

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 55
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: NAVFREE gps navigacia

od Dominik15 » pát 21. říj 2016 21:42:19

Jo jinak taky předpokládám že nikomu pod OS10 nefunguje navigace HERE We Go dříve HERE Maps od Nokie nebo se pletu ?

Uživatelský avatar
peter34
BB Maniak
BB Maniak
Příspěvky: 699
Registrován: ned 13. lis 2011 18:20:44
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

Re: NAVFREE gps navigacia

od peter34 » sob 22. říj 2016 12:00:12

Nepletieš, nefunguje
BlackBerry Classic BlackBerry KeyOne

Uživatelský avatar
twofinger
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 26
Registrován: úte 26. srp 2014 20:53:17
Typ mobilního telefonu: BB Z10 (STL100-2)

Re: NAVFREE gps navigacia

od twofinger » stř 31. kvě 2017 1:03:24

Ahoj, po dlouhe dobe jsem nainstaloval Navfree z BBW, stahnul mapy a zjistil, ze se navigace behem jizdy seka... Mam na mysli, ze navigacni sipka nejede plynule, ale stale mirne pocukava. Mate nekdo stejny "problem" ? Co si matne vzpominam, tak pred par lety, kdyz jsem Navfree pouzival, behala naprosto plynule. Tak nevim, bud neco spatne u mne, nebo to dela akt. verze OSM ? Diky za info.

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 55
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: NAVFREE gps navigacia

od Dominik15 » stř 31. kvě 2017 7:49:13

Mě už jede vše v pohodě používám free verzi reinstalaci jsi zkoušel?

Uživatelský avatar
twofinger
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 26
Registrován: úte 26. srp 2014 20:53:17
Typ mobilního telefonu: BB Z10 (STL100-2)

Re: NAVFREE gps navigacia

od twofinger » stř 31. kvě 2017 18:38:02

Bohuzel, stale stejny problem....sipka na mape pocukava. Jakou mas verzi navfree ? Ja stahnul z BBW 3.1.1, 21435.

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 55
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: NAVFREE gps navigacia

od Dominik15 » stř 31. kvě 2017 18:44:38

Mám tu stejnou verzi a verze OS 10.3.2.2836 i když teď se chystám na reinstal na OS 10.3.3.2163 jaký máš ty systém?

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

Právě je úte 20. lis 2018 1:43:28