BlackBerry KeyOne
Kategorie do které můžete psát zkušenosti a uživatelské recenze jednotlivých zařízení.

Uživatelský avatar
pastorekr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 4
Registrován: sob 23. kvě 2015 15:07:49
Typ mobilního telefonu: BB CLASSIC

Re: BlackBerry KeyOne

od pastorekr » stř 01. lis 2017 20:41:53

Dobry den,
jak lze na KeyOne nastavit, aby pri vyhledavani v seznamu telefonnich kontaktu ignorovalo diakritiku? Na Classicu vyhledavani takto funguje...
Dik za info.

Uživatelský avatar
cleo25gr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: sob 21. úno 2015 13:21:55
Typ mobilního telefonu: zatial ziadny

Re: BlackBerry KeyOne

od cleo25gr » sob 11. lis 2017 14:53:11

Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
oskar42
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 98
Registrován: pát 15. led 2016 14:55:26
Typ mobilního telefonu: Z10

Re: RE: Re: BlackBerry KeyOne

od oskar42 » sob 11. lis 2017 22:30:45

cleo25gr píše:Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku
1. Áno
2. Neviem
3. BlackBerry Hub nikdy a to ani na OS10 nepotreboval BIS.

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
oskar42
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 98
Registrován: pát 15. led 2016 14:55:26
Typ mobilního telefonu: Z10

Re: RE: Re: BlackBerry KeyOne

od oskar42 » sob 11. lis 2017 22:30:50

cleo25gr píše:Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku
1. Áno
2. Neviem
3. BlackBerry Hub nikdy a to ani na OS10 nepotreboval BIS.

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
Tomasmaty
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 16. lis 2017 0:23:06
Typ mobilního telefonu: KEYone

Re: BlackBerry KeyOne

od Tomasmaty » čtv 16. lis 2017 0:35:19

Mám KEYone 2 dny a z předešlých telefonů jsem zvyklý používat HUB. Teď mám v Hubu nastavené 3 emailové schránky. Ve dvou není problém a v jedné - pracovní se většina emailu nenačte. Když chci zprávu rozkliknout, tak vidím pouze od koho zpráva došla, kolika lidem byla poslána, ale text samotný se neobjeví. Zkusil jsem pracovní mail naladit přes Aplikaci Gmail a tam problémy nejsou, zobrazí se všechno. Nemůžu přijít na to, proč, jak problém odstranit.
Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Díky

Uživatelský avatar
HAL
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. srp 2017 11:15:40
Typ mobilního telefonu: KeyOne Black Edition

Re: BlackBerry KeyOne

od HAL » čtv 16. lis 2017 15:18:39

Víte někdo jak vypnout ten připitomělý popup dialog pro manuální přidávání slov do slovníku? Myslím tohle https://photos.app.goo.gl/aVla2mLEhPDCiPYg1
Nechci vypínat predikci, ani učení na pozadí (což myslím nějak funguje), ale strašně mě štve, když chci opravit něco ve slově, co telefon nezná, tapnu na něj a místo aby se do něj umístil kurzor, vyskočí nejdřív tohle ergonimický zvěrstvo.

Uživatelský avatar
Zigac
BB Nováček
BB Nováček
Příspěvky: 170
Registrován: pon 16. kvě 2011 12:05:01
Typ mobilního telefonu: BB Keyone

Re: BlackBerry KeyOne

od Zigac » pon 04. pro 2017 13:07:03

Musel jsem udělat tovární nastavení na své Keyone a udělat zálohu, což je docela porod sám o sobě, když není jednoduchá aplikace jako má Samsung nebo byl Blackberry link na zálohu a obnovu. Něco se zálohuje na google disk, něco přes Content Transfer a whatsapp taky přes google disk.

Nebudu probírat, že to obnovení stálo potom stejně za prd a spoustu nastaveních se nenatáhlo a přejdu k věci:

Co mě trápí je nastavení notifikací WhatsAppu - mám je aktivní (kontroloval jsem jak v settingách, tak přímo v appce). V aplikaci chci nastavit rozdílně pro individuální chaty a pro skupinové. Každou notifikaci navíc mohu nastavit ještě rozdílně pro konkrétní chat ať už skupinový nebo individuální. Bohužel mám pocit, že po tomhle factory resetu a obnově mi ty notifikace fungují odlišně než předtím. Nejdřív mi vůbec nešlo nastavit barvu diody a vibrace. To se mi po pár pokusech povedlo, ale stejně to funguje divně a potřeboval bych se zeptat, jak to máte vy.
Dioda mi bliká pouze, když má Keyone vypnutý displej, jakmile ho zapnu, tak blikat přestane. Nebo když přijde zpráva v době, kdy je zaplý, tak nebliká vůbec.
Vibrace mi nejdou ztišit, automaticky vibruje vše ikdyž mám nastaveno ve Whatsappu nevibrovat.

Můžete prosím někdo dát vědět, jak to funguje u Vás? Pocitově si myslím, že před resetem mi dioda blikala i při zaplém displeji do doby než jsem WhatsApp otevřel nebo udělal nějakou akci s notifikací a vibrace jsem měl vypnuté tam, kde jsem je vypnuté mít chtěl.

Díky
BB Keyone (qwertz)

Uživatelský avatar
richardkov
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 26
Registrován: čtv 04. říj 2012 21:12:45
Typ mobilního telefonu: Q10, Dtek50, Keyone
Bydliště: Čeladná

Re: BlackBerry KeyOne

od richardkov » pát 22. pro 2017 12:12:16

Taky se vám kousek po kousku odlupuje zadní logo?

partykiller
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 68
Registrován: čtv 15. črc 2010 13:25:10
Typ mobilního telefonu: BB KEYONE

Re: BlackBerry KeyOne

od partykiller » úte 02. led 2018 21:59:38

Tak bohužel můj krásný, nenahraditelný a lehce přespůlroční KeyOne čeká cesta na výměnu/reklamaci. Dneska jsem v ruce otočil mobil na záda a displej mi jednou stranou zůstal v ruce. Tajně jsem doufal, že i přes to, že mám jednu z prvních sérií, zůstanu ušetřen toho problému se špatně lepeným displejem, ale bohužel. Zas na druhou stranu, předpokládám výměnu za nový kus, což nikdy neuškodí :) Btw po dvou měsících s GalaxyS8 jsem se velmi rád k HW slabšímu BB vrátil a S8 dal radši manželce...
BB KEYONE

Uživatelský avatar
Matej14
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: pát 05. led 2018 12:33:45
Typ mobilního telefonu: Blackberry key one

Re: BlackBerry KeyOne sparovanie s solo beats 3

od Matej14 » pát 05. led 2018 12:46:54

Ahojte vsetci,chcel by som sa opytat ci neviete niekto ako sparovat key one s solo beats 3 skusal som uz vsetko a nemozem to sparovat.....Mam aj macbook a s key one som ho sparoval....skusam to cez nastavenia bluetooth u key one ale nic mi to nevyhlada....Dakujem za kazdu radu...

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

Právě je čtv 24. kvě 2018 10:01:54