BlackBerry KeyOne
Kategorie do které můžete psát zkušenosti a uživatelské recenze jednotlivých zařízení.

Uživatelský avatar
pastorekr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 4
Registrován: sob 23. kvě 2015 15:07:49
Typ mobilního telefonu: BB CLASSIC

Re: BlackBerry KeyOne

od pastorekr » stř 01. lis 2017 20:41:53

Dobry den,
jak lze na KeyOne nastavit, aby pri vyhledavani v seznamu telefonnich kontaktu ignorovalo diakritiku? Na Classicu vyhledavani takto funguje...
Dik za info.

Uživatelský avatar
cleo25gr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: sob 21. úno 2015 13:21:55
Typ mobilního telefonu: zatial ziadny

Re: BlackBerry KeyOne

od cleo25gr » sob 11. lis 2017 14:53:11

Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
oskar42
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 93
Registrován: pát 15. led 2016 14:55:26
Typ mobilního telefonu: Z10

Re: RE: Re: BlackBerry KeyOne

od oskar42 » sob 11. lis 2017 22:30:45

cleo25gr píše:Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku
1. Áno
2. Neviem
3. BlackBerry Hub nikdy a to ani na OS10 nepotreboval BIS.

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
oskar42
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 93
Registrován: pát 15. led 2016 14:55:26
Typ mobilního telefonu: Z10

Re: RE: Re: BlackBerry KeyOne

od oskar42 » sob 11. lis 2017 22:30:50

cleo25gr píše:Dobrý deň.
Kedze by som chcel prejst z LG G6 na BB Keyone tak mam par otazok.
1. Odstranilo BB problem s vydadavajucimi displejmi?
2. Ako je na tom kvalita hovoru? Nasiel som par problemov len som sa nedopracoval k tomu ci sa to podarilo vyriesit alebo nie.
3. Funguje BB Hub aj bez Bis a staci len Fup? Respektíve ktoré funkcie nie su bez BIS dostupné.
Za odpovede ďakujem.

Odoslané z LG-H870 pomocou Tapatalku
1. Áno
2. Neviem
3. BlackBerry Hub nikdy a to ani na OS10 nepotreboval BIS.

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
Tomasmaty
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 16. lis 2017 0:23:06
Typ mobilního telefonu: KEYone

Re: BlackBerry KeyOne

od Tomasmaty » čtv 16. lis 2017 0:35:19

Mám KEYone 2 dny a z předešlých telefonů jsem zvyklý používat HUB. Teď mám v Hubu nastavené 3 emailové schránky. Ve dvou není problém a v jedné - pracovní se většina emailu nenačte. Když chci zprávu rozkliknout, tak vidím pouze od koho zpráva došla, kolika lidem byla poslána, ale text samotný se neobjeví. Zkusil jsem pracovní mail naladit přes Aplikaci Gmail a tam problémy nejsou, zobrazí se všechno. Nemůžu přijít na to, proč, jak problém odstranit.
Nevíte, co by to mohlo způsobovat? Díky

Uživatelský avatar
HAL
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 5
Registrován: úte 29. srp 2017 11:15:40
Typ mobilního telefonu: KeyOne Black Edition

Re: BlackBerry KeyOne

od HAL » čtv 16. lis 2017 15:18:39

Víte někdo jak vypnout ten připitomělý popup dialog pro manuální přidávání slov do slovníku? Myslím tohle https://photos.app.goo.gl/aVla2mLEhPDCiPYg1
Nechci vypínat predikci, ani učení na pozadí (což myslím nějak funguje), ale strašně mě štve, když chci opravit něco ve slově, co telefon nezná, tapnu na něj a místo aby se do něj umístil kurzor, vyskočí nejdřív tohle ergonimický zvěrstvo.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

Právě je sob 18. lis 2017 12:02:47