Nefunkční prohlížeč na OS BlackBerry® 6 (vyřešeno)
Potřebujete pomoct? Nevíte si s něčím rady? Tato sekce je pro Vás.

7 příspěvků   •   Stránka 1 z 1
Uživatelský avatar
blickyn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: ned 17. říj 2010 17:02:22
Typ mobilního telefonu: Q5

Nefunkční prohlížeč na OS BlackBerry® 6 (vyřešeno)

od blickyn » pát 12. lis 2010 22:23:21

Nejde mi internet přes bis u T-mobilu a všiml jsem si že jsem měl nastaveno něco jako :
APN: internet.t-mobile.cz


Internet v mobilu nemám a ptám se jaké je tam prosím správné nastavení. Mám pocit že mi to zmizlo po prechodu na OS 6

Děkuji za pomoc.

Uživatelský avatar
Bejky
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 11. lis 2010 9:29:43
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Torch9810

od Bejky » pát 12. lis 2010 22:51:05

Pokud mas BIS a neplatis si navic wap a nebo nechces pouzivat internet mimo BIS tak bys tam nemel mit nic a APN uplne zakazat. Jinak se muzes podivat do BB manageru a v predvolenych nastaveni pro pripojeni k internetu to pod T-Mobile CZ najdes. Mam za to ale, ze je to jak pises.

Uživatelský avatar
blickyn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: ned 17. říj 2010 17:02:22
Typ mobilního telefonu: Q5

Re: APN ???

od blickyn » sob 13. lis 2010 1:27:45

Díky za info.
Měl jsem za to že APN musí být nastaveno na blackberry.net nebo tak něco. Dobrá zakazal jsem ho tedy (i když mám tento datový proud deaktivovaný pres operátora protože jsem se již jednou nevědomky proserfoval k 1600kč :-(
Nastavení pres BB manager jsem provedl avšak prohlížeč stále jen připojuje. (přes wifi slape jak hodinky). Nemáš ještě nejaký typ kam se do nasavení podívat?

Uživatelský avatar
WhiteRabbit
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 805
Registrován: pon 14. čer 2010 12:11:10
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Z30
Bydliště: Poděbrady, Praha

Re: APN ???

od WhiteRabbit » sob 13. lis 2010 11:51:27

Mě se teď tohle stalo u Torche. Přes wifi to šlapalo, Facebook, Twitter, email taky, ale net přes prohlížeč, RSS apod. prostě ne. A TMo mi jen dokázal říct, ať odnesu BB na reklamaci :D
Obrázek
BlackBerry is a lifestyle... | BlackBerry Z30 | 10.3 | info@blackberryczech.cz

Obrázek

Uživatelský avatar
blickyn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: ned 17. říj 2010 17:02:22
Typ mobilního telefonu: Q5

Re: APN ???

od blickyn » sob 13. lis 2010 19:20:56

Upps? Tak to nejsou dobré zprávy :( Počkám na oficiální nabídku OS6 a pokud přehrání na oficiální verzi nepomůže tak mi nic jiného nezbude. Mám příznaky přesně jako ty. Tak nějak mě drobné nedoladění v OS6 začíná unavovat.

Uživatelský avatar
blickyn
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 20
Registrován: ned 17. říj 2010 17:02:22
Typ mobilního telefonu: Q5

Re: APN ???

od blickyn » sob 13. lis 2010 19:29:42

V nabídce Možnosti – Zařízení – Rozšířená nastavení systému najdete Knihu služeb. Zde po vypnutí Boldu se objeví duplicitní kniha s názvem Blackberry Internet Browsing Servise. Je vždy na prvním místě a po rozkliknutí je vidět, že má název 2. Po rolování níže je také dobře vidět, že tato kniha je tam opravdu podruhé.

Smazáním první uvedené knihy s označením 2 se prohlížení internetu ihned rozjete tak jak má.

Zatím netuším jak tento problém odstranit, ale prozatimním řešením je nevypínat telefon.

"převzato z http://www.blackberryweb.cz"

Uživatelský avatar
WhiteRabbit
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 805
Registrován: pon 14. čer 2010 12:11:10
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Z30
Bydliště: Poděbrady, Praha

Re: APN ???

od WhiteRabbit » sob 13. lis 2010 22:34:10

Supr návod...pro tentokrát tu odkaz nechám a téma zamykám ;)
Obrázek
BlackBerry is a lifestyle... | BlackBerry Z30 | 10.3 | info@blackberryczech.cz

Obrázek

7 příspěvků   •   Stránka 1 z 1

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

Právě je úte 25. zář 2018 20:42:14