To taky nechápu, android samotný je ergonomicky největší sračka na trhu, bohužel. Tedy že BlackBerry přijde s něčím víc než jenom s kalendářem a klavesnicí (hub nepočítám, je sice na možnosti androidu dobrý, ale vedle BlackBerry os na hovno). Nicméně pokud člověk musí volit mezi applem a androidem, tak je volba androidu od BlackBerry nejmenší zlo. Měl jsem iPhone a to bylo vážně k vzteku. Filosofie ovládání systému, možnost nahrávání souboru do telefonu, iOS klavesnice, mailový klient a tak bych mohl pokračovat donekonečna - nepoužitelné. A víte proč Skype nejede? Ten je pro mě zrovna dost důležitý.BBPepek píše:Passport je dle mého názoru stále plně funkční. Co se týká aplikací, tak Messenger funguje z GP, WA také ale Skype mi nejede, nehrotím, nepotřebuji.
Počasí také nepoužívám.
V práci schytávám sice posměch, že mám špatný telefon, kde nejde nainstalovat spousta hovadin z GP ale když jsem poslal pozvánku do kalendáře tak se kolegovi na androidu nedala sama do kalendáře a navíc nešel spustit ani přiložený pdf soubor.
No, potom tedy nevím kdo má špatný telefon.
Za mě má Passport jednu velikou výhodu, a to je klávesnice.
Přechod na android zatím neplanuji čekám až bude nějaký telefon podobný Passport a hlavně až bude nějaký theme pro android, který plně napodobí OS10.
Ostatně stejně nechápu, proč BB nedá vlastní nástavbu vzhledu BB.
Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
Ergonómiu systému je možné primerane nastaviť napríklad využitím vhodného launcheru. Tie ponúkajú množstvo nastavaní včítane ovládania gestami. OS10 to síce nebude, nakoľko ten bol od základu postavený na gestách, ale dá sa to v pohode prežiť a je to len a len o zvyku.alexnoc píše:To taky nechápu, android samotný je ergonomicky největší sračka na trhu, bohužel. Tedy že BlackBerry přijde s něčím víc než jenom s kalendářem a klavesnicí (hub nepočítám, je sice na možnosti androidu dobrý, ale vedle BlackBerry os na hovno). Nicméně pokud člověk musí volit mezi applem a androidem, tak je volba androidu od BlackBerry nejmenší zlo. Měl jsem iPhone a to bylo vážně k vzteku. Filosofie ovládání systému, možnost nahrávání souboru do telefonu, iOS klavesnice, mailový klient a tak bych mohl pokračovat donekonečna - nepoužitelné. A víte proč Skype nejede? Ten je pro mě zrovna dost důležitý.BBPepek píše:Passport je dle mého názoru stále plně funkční. Co se týká aplikací, tak Messenger funguje z GP, WA také ale Skype mi nejede, nehrotím, nepotřebuji.
Počasí také nepoužívám.
V práci schytávám sice posměch, že mám špatný telefon, kde nejde nainstalovat spousta hovadin z GP ale když jsem poslal pozvánku do kalendáře tak se kolegovi na androidu nedala sama do kalendáře a navíc nešel spustit ani přiložený pdf soubor.
No, potom tedy nevím kdo má špatný telefon.
Za mě má Passport jednu velikou výhodu, a to je klávesnice.
Přechod na android zatím neplanuji čekám až bude nějaký telefon podobný Passport a hlavně až bude nějaký theme pro android, který plně napodobí OS10.
Ostatně stejně nechápu, proč BB nedá vlastní nástavbu vzhledu BB.
Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
Odesláno z mého STV100-3 pomocí Tapatalk
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti