chyba volaní
Informace o verzích OS pro BlackBerry® a zkušenosti.

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

chyba volaní

od 6532ki » pon 24. srp 2015 20:51:32

Dobrý den,
nedávno se mi objevila chyba na mobilním telefonu blackberry q5.
Když chci někomu zavolat tak mi vyskočí chyba.
Telefonní hovory pomocí mobilní sítě jsou blokovany správcem.Další informace získáte u správce.
Zkoušel jsem jinou SIM, ale nic, tak jsem zašel k mému operátorovi a ten řekl, že SIM karta je v pořádku.
Resetoval jsem mobil do továrního nastavení a šlo to dokud mi někdo nezavolal, po příjmutí hovuru se chyba objevila zpět.
Takto se to opakovalo dokola, reset a šlo to zase dokud někdo nezavolal.
Zkoušel jsem přes blackberry link opravit systém, ale to v půlce instalace hází chybu.
Zkoušel jsem downgrade ale ten házel také chybu.
Byl bych moc rád kdyby mi nědo pomohl problém vyřešit.
Mockrát Děkuji

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: chyba volaní

od kryspinmotyczka » pon 24. srp 2015 21:28:20

predpokladam ze jsi na verzi 10.3.2.xxxx ?
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

Re: chyba volaní

od 6532ki » úte 25. srp 2015 9:47:13

Ano jsem na této verzi ale nejde downgrade na 10.2 Xxxx

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: chyba volaní

od kryspinmotyczka » úte 25. srp 2015 17:07:03

ano, z 10.3.2 jiz downgrade neni mozny (pokud jsi nainstaloval vyssi verzi nez 10.3.2.500).
nainstaluj 10.3.2.2252 (stahni pres sachesi debrick+radio, udelej si autoloader a nainstaluj do telefonu) - tato verze je velmi stabilni, na Q10 mi baterie da az 3 dny (jen si musi nejdriv sednout) pri plne zatezi+pripojeni na BES (exchange, IM, ...)
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

Re: chyba volaní

od 6532ki » stř 26. srp 2015 9:51:12

Před Vaší zprávou jsem nějak udělal downgrade na 10.3 166 a jde mi už volaní ale zase tam není program na obrázky a hudbu takže mi v tom nefunguje ani paměťová karta v programu sachesi nemám žádnou zkušenost poradil by jste mi prosím jak začít děkuji

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

Re: chyba volaní

od 6532ki » stř 26. srp 2015 10:09:11

když dám vyhledávat tu verzi co jste mi poradil píše to že verzi nejde najít mám SRQ 100-2

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: chyba volaní

od kryspinmotyczka » stř 26. srp 2015 14:13:02

musis jit pres "version lookup"

tady mas ke stazeni debrick (cely OS s aplikacema) pro Q5, tady mas radio.

oba dva stahni, potom v sachesi jdi na zalozku "extract", tam klikni na "Create from files", vyber oba dva soubory a pockej az se ti vytvori autoloader. pak autoloader spust jako správce (pravý klik -> spustit jako správce), pak pripoj telefon a uz jen pockej az to dobehne (behem nahravani bude svitit zelena dioda).

az budes mit nainstalovany autoloader, udelej jeste wipe - dokonci uvodni nastaveni telefonu a pak jdi nastaveni -> zabezpeceni -> bezpecnostni vymazani. tak budes mit aspon uplne cisty system. radeji vse nastav znovu rucne - obnova zalohy ti to muze cele zase rozhasit
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

Re: chyba volaní

od 6532ki » čtv 27. srp 2015 1:01:34

udělal jsme to a jede to mockrát Vám děkuji jste machr a jsem moc rád že jsem narazil právě na Vás zachránil jste mě před chozením telefonu do mixeru mohl bych se ještě prosím zeptat jakou má funkci ten radio děkuji

Uživatelský avatar
6532ki
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. srp 2015 20:38:29
Typ mobilního telefonu: blackberry q5

Re: chyba volaní

od 6532ki » čtv 27. srp 2015 1:18:39

A prosím prozradíte mi jak jste našel ten os hledal sem všude na netu a nic a nešlo mi to najít ani přes sachesi díky

Uživatelský avatar
kryspinmotyczka
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 682
Registrován: pát 13. pro 2013 14:45:56
Typ mobilního telefonu: BB Z30
Bydliště: Zlín

Re: chyba volaní

od kryspinmotyczka » čtv 27. srp 2015 8:08:45

jsem rad ze jsem pomohl.
radio je firmware pro GSM, wifi, bluetooth.... proste radio :bigsmile:
najit lze pres sachesi, jen musis hledat pres "version lookup" :wink:
Kryspin MotyCZka - IT support / IT consulting
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside! :wink:
Don't be Racist... Hate everyone!
http://motyczka.wz.cz/

Uživatelský avatar
annakcz
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: pon 02. říj 2017 12:23:15
Typ mobilního telefonu: Q5

Re: chyba volaní

od annakcz » pon 02. říj 2017 12:28:51

Ahoj,
mám ten stejný problém s telefonem Blackberry Q5, najednou z toho nejde přijímat hovory ani volat. Má se tedy upgradovat system? a mohli byste někdo poradit jak?

Díky.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

Právě je pát 22. čer 2018 23:03:17