Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky
Dotazy a žádosti o aplikace, motivy či tapety.

Uživatelský avatar
DavePrague
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 44
Registrován: úte 13. led 2015 20:25:51
Typ mobilního telefonu: Passport SQW100-1

Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od DavePrague » pát 27. úno 2015 17:53:10

Poradíte mi aplikaci, nebo fígl? Díky

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od petrmizera » pát 27. úno 2015 21:59:09

Ja ji vidim kdyz pripojim telefon k PC vidim to jako dva disky, jeden jako interni a druhy sd karta
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
Rady4
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 511
Registrován: pát 12. zář 2014 11:48:40
Typ mobilního telefonu: Z30, Note4, SGN 12.2

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od Rady4 » pát 27. úno 2015 22:01:09

Masi nainstalovany blackberry link? Je totiz mozne, ze PC nema k dispozici USB driwer pro BB.
BB Z30 PIN: 2C054F99

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od petrmizera » pát 27. úno 2015 22:27:48

Ten by se mu mel nainstalovat, kdyz ho pripoji k pc, minimalne mu to muselo nabidnout instalaci, tak ze predpokladam, ze ho nainstalovany ma.
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
DavePrague
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 44
Registrován: úte 13. led 2015 20:25:51
Typ mobilního telefonu: Passport SQW100-1

od DavePrague » sob 28. úno 2015 18:19:56

Nainstalovaný mám jak BlackBerry Link tak Blend. Ale vidí to jen SD kartu.

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
petrmizera
BB Daddy
BB Daddy
Příspěvky: 1900
Registrován: úte 12. lis 2013 22:46:29
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od petrmizera » sob 28. úno 2015 22:08:37

A kdyz se kouknes primo v PC, jak to tam mas? ja tam mam disk Z a disk Y, kdyz pripojim telefon k PC
BlackBerry Passport + BlackBerry Classic

Uživatelský avatar
Kaacz
BB Zkušený
BB Zkušený
Příspěvky: 866
Registrován: pát 11. črc 2014 1:17:32
Typ mobilního telefonu: BB Z30, DTEK50
Bydliště: Praha

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od Kaacz » pát 01. kvě 2015 3:15:04

I bez driverů je jako MassStorage vidět jen karta .. když se to povolí..
Interní paměť je vidět jen pod Widlema podvodem skrze drivery BB ...
PS: PC != Windows .. PC je HW.. a ten disky pod písmenkama nemá ... :p
Linux/*NIX. N9 + Jolla + BB10 = QML/SWIPE World. | M$+Apple+Google=USA. NO WAY!!
Z10LTE - OS 10.3.2.2789, Z30 - β10.3.2 (ukradeno -> BB Protect -> cihla v Kiev/UA)
Z30 - OS 10.3.2.2789, DTEK50

Uživatelský avatar
Sasakr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 12
Registrován: ned 03. dub 2016 21:07:37
Typ mobilního telefonu: Q10

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od Sasakr » sob 23. dub 2016 17:42:58

Mám doma 2 počítače, oba připojené k jedné bezdrátové síti a samozřejmě je k té samé síti připojena i má Q10. Na jednom počítači ale vidím mobil jako disk Z a můžu do něj normální vlízt. U druhýho se mi ale jak disk Z neukazuje. Takže soubory musím kopírovat nekomfortně přes Blend. Netušíte, čím to může být?

Uživatelský avatar
Sasakr
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 12
Registrován: ned 03. dub 2016 21:07:37
Typ mobilního telefonu: Q10

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od Sasakr » sob 23. dub 2016 17:52:04

Aha, už možná vím. Není to tím, že jedno je notebook, kde jsou wifinou spojeni napřímo, zatímco druhý je stolní PC, kde jsou sice ve stejné síti, ale jde to přes router, nikoliv přímo?

Uživatelský avatar
morlor
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 72
Registrován: stř 16. bře 2011 10:36:25
Typ mobilního telefonu: Class(dev) a Pass
Bydliště: Bratislava

Re: Jak vidět v PC interní paměť BB Z10 10.3.1.2267? Díky

od morlor » pon 25. dub 2016 8:11:26

neprestavilo sa ti v nastaveniach?/uloziste a pristup? mne sa raz po restarte prepol na rezim velkokapacitnej pamate USB a musel som viackrat prepnut a potom to uz islo ako ma.
Bolo:8900,9000,9700,8520,9780,9790....je 9780,9790,Z10,Classic,Passport

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

Právě je pát 27. dub 2018 1:03:00