Marital píše:Prosím tě, prozradíš mi jak jsi to vyřešil s těmi odinstalovanými aplikacemi? Mám to úplně stejně. Několik jsem jich odinstalovala, protože přestaly fungovat a nová instalace není možná, protože i když to vymažu opravdu i ze seznamu aplikací v telefonu, z celého systému, tak se v google play pořád jeví jako nainstalované. A to jsem zkoušela i celý google play odinstalovat, aby se to resetovalo a nic
Marital píše:Super, ovšem v BBW bohužel už aplikace není. Zkoušela jsem to z několika odkazů co jsem tady našla na toto téma a bohužel prostě není. Nějaký jiný nápad? :-)
knuba píše:Ahoj, snad nevadí, že to píšu sem.
po instalaci google id, registraci a instalaci google play, případně ještě instalaci g play services, se mi normálně rozjede G Play, stáhnu a nainstaluju appky, ale ty pak nejdou spustit. Po kliknutí na konkrétní appku se otevře její úvodní obrazovka a cca po sekundě to celé spadne a zmizí ze spuštěných. Dělají to všechny appky krom jízdenek studentagency a počasí meteor.
Snap už nějakou dobu nefunguje a na Z10 mi všechny androidí appky fungovaly vždycky úplně v poho, i když jsem reinstaloval systém a znova instaloval G Play.
Teď jsem přešel na Q10 a za zlatý prase to nemůžu rozjet, včera jsem s tím strávil celý odpoledne a večer.
Zkoušel jsem různý verze G ID, různý verze Play Services (případně podle návodu v tomhle vlákně bez Play Services), různý postupy, reinstal systému.. Asi to ale nebude samotnou instalací G Play.
Stalo se to někomu?
Díky za rady
knuba píše:Pokud myslíš verze těch G ID a tak, tak:
gms ve verzi 8.4.89
gsf.login ve verzi 4.3.3, 4.4.4, 4.3.2
G ID 2.8, 2.1.1
G Play 6.0.0, 5.6.8
pokud myslíš přímo androidí appky, tak používám ty verze, co stáhnu z nainstalovanýho G Play. Nic s nima nedělám.
Pokud jsem neodpověděl na tvůj dotaz, specifikuj plsDíky
dominik píše:ještě bych se chtěl zeptat, zda pak lze nějak aktualizovat na verzi 4.4, protože nyní třeba nejde rozjet appku ČSOB NaNakupy, která myslím vyžaduje Android 4.4...
dominik píše:pouze mě ještě vrtá hlavou, proč v balíku a návodu od crackberry je i gsf.login-4.4.4, zda je nebo není funkční, nabízí se aktualizace z 4.3 na 4.4, ale zatím se do toho pouštět nebudu, je tam přibalený i nějaký patch, tušíte k čemu je?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host