navi TomTom na BB10 - dotaz
Dotazy, návrhy, tipy ohledně aplikací třetích stran.

Uživatelský avatar
lordgandalf
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: sob 05. pro 2015 21:45:18
Typ mobilního telefonu: blackberry classic

navi TomTom na BB10 - dotaz

od lordgandalf » pon 07. pro 2015 4:57:20

Povedlo se někomu rozchodit tomtoma na bb10?

Uživatelský avatar
richard2
BB Nováček
BB Nováček
Příspěvky: 129
Registrován: úte 30. zář 2014 21:44:49
Typ mobilního telefonu: BB Passport
Bydliště: Břeclav

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od richard2 » pon 07. pro 2015 10:51:03

Já jsem TomTom koupil přes GooglePlay v počítači a následně nainstaloval přes Snap.
Rozchodit se mi to ale bohužel nepodařilo.
PIN: 2BDBA907
BB Passport

Uživatelský avatar
maggic
BB Expert
BB Expert
Příspěvky: 485
Registrován: pát 29. srp 2014 19:34:48
Typ mobilního telefonu: Z30

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od maggic » pon 07. pro 2015 13:41:37

richard2 píše:Já jsem TomTom koupil přes GooglePlay v počítači a následně nainstaloval přes Snap.
Rozchodit se mi to ale bohužel nepodařilo.


Pár info, které ti možná pomůže. Mám též pár placených apek z Google play, ale instalovaných do Anroid zařízení. Ta samá už zaplacená aplikace, když ji instaluji přes SNAP na Z30 bohužel nedovolí placenou verzi, tak jedu na neplacené. Ale mám dojem, že kdybych měl v Z30 nainstalovaný Google Play, snad by šla i ta placená verze. Bohužel to nemohu potvdit z vlastní zkušenosti a snad se k tomu zde někdo vyjádří, kdo má s tím zkušenost. Snap asi nestačí, třeba půjde rozchodit placený TomTom, nebo každá placená Andr. apka až po nainstalování Google Play do BB mobilu.

Uživatelský avatar
richard2
BB Nováček
BB Nováček
Příspěvky: 129
Registrován: úte 30. zář 2014 21:44:49
Typ mobilního telefonu: BB Passport
Bydliště: Břeclav

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od richard2 » pon 07. pro 2015 13:54:18

Díky za info.
Já už jsem takhle nějakou drobnou app přes GPlay s nainstalováním via Snap kupoval, ale už přesně nevím co.
U toho TomToma mně bez problémů vrátili peníze, tak už jsem to dál neřešil.
Google Play jsem měl v Passportu taky a mám dojem, že ty placené app byly bez problémů, 100% to ale tvrdit nemůžu. V té době jsem ještě nezkoušel toho TomToma :-)
PIN: 2BDBA907
BB Passport

Uživatelský avatar
Ekky
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3407
Registrován: stř 29. zář 2010 20:11:18
Typ mobilního telefonu: BB Classic
Bydliště: Mladá Boleslav

od Ekky » pon 07. pro 2015 17:06:30

Je Tom Tom a Tom Tom. Predpokladam ze se tu bavime o verzi 1.5 a vyssi kde se navigace jmenuje TomTom Go mobile. ?
Zkousel jsem instalovat veskere verze od GP trial az po warez. Bohuzel nepodarilo se stahnout mapy takze navi ani nespustis. Nebo spustis. Projdes si kolecko pocatecni co vse umi pak dojde na stahovani map. Tam se stahne nejake procento a konecna. Stahovani se prerusi a musis znova. Na podpore jsem se nedoptal pac pro dotazy vyzaduji registraci.

Uživatelský avatar
lordgandalf
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: sob 05. pro 2015 21:45:18
Typ mobilního telefonu: blackberry classic

od lordgandalf » pon 07. pro 2015 19:44:12

Měl jsem na mysli TomTom verze 1.4. Už se mi to povedlo rozchodit (warez) s mapama 960. Kdyby byl zájem, můžu sem nahodit návod...

Odesláno z mého Classic pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Ekky
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3407
Registrován: stř 29. zář 2010 20:11:18
Typ mobilního telefonu: BB Classic
Bydliště: Mladá Boleslav

od Ekky » pon 07. pro 2015 22:22:51

Asi neni potreba,tady lidi moc warez nepouzivaji az na par jedincu. Jinak tenhle TT neumi cisla popisne,takze pokud chces slusnou of navi tak muzu doporucit Navigon.

Uživatelský avatar
lordgandalf
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 10
Registrován: sob 05. pro 2015 21:45:18
Typ mobilního telefonu: blackberry classic

od lordgandalf » pon 07. pro 2015 22:37:41

Používám TT mimo ČR, kde s číslami není problém. Navíc jsem na něj zvyklý už od trea650. A warez neřeším. Když je možnost zaplatím, když ne tak ne...

Uživatelský avatar
Ekky
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3407
Registrován: stř 29. zář 2010 20:11:18
Typ mobilního telefonu: BB Classic
Bydliště: Mladá Boleslav

od Ekky » pon 07. pro 2015 23:06:13

V tom pripade ok. Taky jsem ho zkusil,moc nevyhovoval. Mel jsem radsi ten Navigon. Ale ten je taky uz jen sekundarni. Primarni mam Waze.

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 54
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od Dominik15 » sob 12. srp 2017 10:12:29

Pls hoďte sem tu Tom Tom navigačku pokud ji ještě máte.

Uživatelský avatar
Bruca
BB Expert
BB Expert
Příspěvky: 463
Registrován: sob 26. bře 2011 10:23:18
Typ mobilního telefonu: BB Q5
Bydliště: Zlín

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od Bruca » sob 12. srp 2017 11:39:15

až budete mít někdo Dominikův passport v ruce, tak mi ho taky pošlete. krádež mu očividně nevadí :-))
BB 9780, v.6.0.0.666, BIS Vodafone
BB Q5, 10.3.3.2205, Vodafone
Playbook 32 GB

Uživatelský avatar
Dominik15
BB Registrovaný
BB Registrovaný
Příspěvky: 54
Registrován: pon 26. zář 2016 19:55:54
Typ mobilního telefonu: BlackBerry Passport

Re: navi TomTom na BB10 - dotaz

od Dominik15 » sob 12. srp 2017 11:48:11

Bruca píše:až budete mít někdo Dominikův passport v ruce, tak mi ho taky pošlete. krádež mu očividně nevadí :-))

Co ty seš za pokémona ? Nikdy jsi si nestáhl ani písničku ani film ani nic jiného z netu že ?

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

Právě je stř 23. srp 2017 17:39:39